Betöltés

PlayClan

Csatlakozz a szerverünkhöz és légy része egy igazi élménynek!

Csatlakozáshoz használhatod a PlayClan hivatalos kliensét, vagy IP címünket: play.playclan.hu

PlayClan Kliens
Bevezetés

Rólunk röviden

A PlayClanról...

PlayClan egy magyarországi Minecraft szerver, amelyet 2019-ben alapítottunk. A szerverünkön több játékmódot is megtalálsz, mint például a BedWars, TheBridge, és még sok más.

Ha szeretnél részese lenni egy igazi közösségnek, akkor csatlakozz hozzánk!

PlayClan szervergépek

A PlayClan két saját szervergéppel rendelkezik, amelyet Budapest egyik adatközpontjában helyeztünk el. A szervergépek teljesítménye és stabilitása garantálja a zökkenőmentes játékélményt.

Tovább olvasás
Áttekintő

Szervereink

SkyWars

A játék lényege hogy van 8 csapat, akik egymás ellen küzdenek. Amelyik csapat marad utoljára az nyer. Hidakat kell építened, és felszereléseket kell gyűjtened. Éld túl, és nyerj!

#skywars
#minigame
#pvp

BedWars

A bedwars magyarul ágyháború lényege, hogy játék kezdéskor kapsz egy ágyat amit minden áron meg kell védened. Amennyiben nem sikerül megvédened az ágyad, és esetleg kiütik, onnantól kezdve már csak egy életed maradt a korlátlan helyett. A bedwars szerverünkön rengetek ágy védési, és támadási módszer létezik. Védd meg a saját ágyad, pusztítsd el az ellenfelét. Gyűjts vasat, aranyat, smaragdot és gyémántot hogy fejleszd magad és csapatod.

#bedwars
#minigame
#pvp

FullPvP

Bányássz, fejlődj, alapíts klánokat! Legyél te a legerősebb és kerülj fel a Toplistáinkra, akár legyél a Napi Toplista első helyezettjén! A szerveren megtalálható Kaszinó, Bank, Különleges eventek, Bánya Belépők, Különleges Bányák, Jutalmak, Küldetések, Dara pvp mód, és sok más! Szerver 1.8-as verzión fut!

#fullpvp
#pvp
#pve

ComboFly

A szerveren 1.8-as PvP található meg! A szerveren combo stílusú játékmód található meg. elérhető Duel Arénák, Clanok, és a TNT eldobás lehetősége is. A szerveren elérhető a god mód is. A ComboFly szerver azoknak való akik szeretik a igazán erős, és gyors PvP-ét.

#combofly
#pvp
#pve

Kreatív

Egy szerver ahol a kreativitásnak nem szabunk határt. Minden amit kell az építéshez worldedit, headdatabase megtalálható a szerveren és teljesen ingyenesen használható. Hatalmas terület minden játékosunknak, és kérés esetén még bővítjük is azt a bizonyos terület méretet. Ezen a szerveren további kellékek lesznek elérhetőek, és mindent amivel tudjuk egy építész munkáját segíteni, azt mi segítjük is.

#kreativ
#pvp
#pve

Zombies

Ahol a mobok ellen kell küzdened, és túlélned a 30. fordulóig. Minél nagyobb fordulóban vagy annál több ellenséggel kell megküzdened a túlélésért. Minden mob megöléséért kapsz aranyat amit páncélzatra, fegyverekre, fegyverfejlesztésre, bejáratok, képességekre tudsz elkölteni. Minden 5-dik körben bossok ellen kell megküzdened. Összesen a 30-adik körig kell eljutnod, hogy nyerj.

#zombies
#pvp
#pve

TNTRun

A játék lényege hogy folyamatosan futnod kell és közben a blokkok folyamatosan esnek ki alólad. Hogy nyerj neked kell utoljára maradnod a többi játékos közül.

#tntrun
#minigame
#pvp

UHC

Az uhc az egy olyan minigame ahol a túlélés a lényeg. A játékosoknak felszerelést kell gyűjteniük, és megkell ölniük egymást. Mindig az utolsó játékos vagy csapat győz. Elérhető a solo és duo mód.

#uhc
#minigame
#pvp

MurderMystery

Egy gyilkos, egy nyomzó, és egy csomó ártatlan. A nagy kérdés amit ez a minigame feszeget, hogy ki a gyilkos. Találd meg a gyilkost a nyomozóval, és győzzétek le, hogy nyerjetek!

#murdermystery
#minigame
#pvp

TheBridge

Van kettő csapat egy piros és egy kék. Érjétek el az 5 pontot, hogy győzelemre juttasd csappattod! Haladj át a hídon, lökd le ellenfeleid végzetükbe, és nyerj!

#thebridge
#minigame
#pvp

SkyBlock

Éld túl egy szigeten ahol te határozhatod meg élet körülményeid. Tudsz kereskedni, ez által pénzt keresni amiből vásárolhatsz. A szerveren több funkció is elérhető amely fokozza a játékélményt. Ilyen például a Tower láda, amely az automatizáláshoz lett kitalálva. Csak rakd bele az eladni kívánt tárgyat, és ő automatikusan eladja. Hasonló automatikus rendszerek is elérhetőek, és tudsz venni segítőket is akik bányásznak neked, vagy farmolnak.

#skyblock
#minigame
#pvp

GensTycoon

A spawnon lévő növényeket a kapott kapáddal arasd és fejlődj! Ez a legelső teendőd! Amennyiben elérted már az 5-ös kapaszintet abban az esetben már tudsz menni a 2. szigetre, 15. kapa szint után pedig a következő növényre, 30. kapa szint után pedig a 3. szigetre. Ha elértél a számodra megfelelő szintet, és már bizonyos mennyiségű esszenciád van akkor jobb klikkel a levegő tudod fejleszteni a kapádat! Utána tudsz létrehozni szigetet a spawnon vagy a /is create paranccsal! Amiket kaptál generátorokat azokat tedd le és elkezdődhet a farmolás. A droppokat a /selldrops all parancsal tudod eladni. Generátorokat a /generators vagy a spawnon találhatóNPC-nél vehetsz! Amennyiben szigetet törölsz, a generátor helyeket nem áll jogunkban visszaadni!

#genstycoon
#minigame
#pvp
Kik is vagyunk

Csapatunk

Giant3004

Tulajdonos

ADRIAN3003

Tulajdonos

farkasszili

Tulajdonos

RedLentx

Tulajdonos

Zaddy

Csapatvezető

Kerias

Részlegvezető

derivedbread41

Részlegvezető

Detoxpro

Részlegvezető

sillymeow

Részlegvezető

Kakao029

Fejlesztő

Discord

Csatlakozz Discord szerverünkre, a leggyorsabb kapcsolatfelvétel érdekében! Pár percen belül válaszolunk!

Csatlakozás

Email

Küldj nekünk egy emailt, ha bármilyen kérdésed van! Átlagos válaszidő: 1-2 nap

info@playclan.hu

Csatlakozz hozzánk még ma!

Csatlakozz a PlayClan szerveréhez, és légy része egy igazi közösségnek!

Adatok

Cégadatok

Vállálkozás neve

Erdei Gyula EV

Cím

1188 Budapest, Kölcsey u. 109/b

Nyilvántartási szám

51866190

Adószám

68521633-1-33

Frissítések

Közzétett frissítések

Szerverek

Frissítettük az összes szerverünket, és újakat hoztunk be.

2024. 03. 15.

Weboldalak

A weboldalainkat is frissítettük, és új funkciókat adtunk hozzájuk.

2024. 03. 15.